Logo RGCUD

Rede Galega
de Cooperación Universitaria
ao Desenvolvemento

BD Cooperación

Flecha

Caracterización dos aromas de aceites de oliva marroquís: efectos da data de colleita e das condicións de almacenamento das froitas

Período de execución2006
Universidades participantes
Universidade de Vigo
Localización
Localidade: Vigo
Descrición

O proxecto é determinar a composición de substancias volátiles dos aceites de oliva marroquís e de buscar trazadores moleculares da orixe deste aceite ou das condicións de elaboración. Proxecto entre a universidade de Vigo e a de Marrakech.

Sector
Educación para o desenvolvemento: Procesos de planificación (9982001)
Tipoloxía CUD
2. Acción de Investigación
Tipo de Actividade: Teses doctorais
Clasificación xeral básica das actividades de investigación: sobre aspectos relacionados coa realidade de países receptores de axuda
Rama Científica onde se inscribe: Multidisciplinar
Financiación
ActorTipoAporte
Financiación solicitada a la parte marroquíOutra1 500 €
Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID)Administración Pública Española12 000 €
Total13 500 €
Participantes